lauantai 5. tammikuuta 2013

Ihana vaniljavaahto



Itse en henk. koht. pidä pelkän kermavaahdon mausta kakun välissä. Vaniljakastike sen sijaan maistuu hyvältä, mutta on koostumukseltaan liian löysää. Tällä ohjeella tulee täyte, jossa on sopivan pehmeä, mutta silti kiinteä koostumus. Tämä myös maistuu todella hyvälle ja on helppo tehdä. Vaniljakreemi ei tule liian voimakkaana, tuskin huomaa sitä lainkaan. Sopii esim. omenahillon ja banaanien seuraksi kakun väliin. 

Riittää n. 24 cm kahteen väliin. 

Aineet:
1 prk Flora Vatkattavaa vaniljakastiketta
1 prk Flora kuohukermaa
1 rkl vaniljasokeria
vajaa 1 rkl vaniljakreemijauhetta

Ohje:
Vatkaa vaniljakastike ja kuohukerma vaahdoksi. Lisää sokeri kerman joukkoon, yhdistä vaniljavaahtoon ja lisää lopuksi vaniljakreemijauhe.

2 kommenttia:

  1. Hei. Käykö tämä myös kakun pursottamiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Tämän tekemisestä on aikaa, enkä aivan tarkkaan muista onko koostumus pursotukseen sopiva. Mutta aineksista päätellen pitäisi onnistua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...