sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Raparperinen äitienpäiväkakku

Äitini piti perheelleni kahvituksen äitienpäivänä. Sain tehdä sinne kakun. Äitini pitää vihreästä, kevästää sekä raikkaista täytteistä. Niiden tietojen pohjalta lähdin rakentamaan kakkua. Vihreästä tuli hieman liian hailakka (ei näy kuvissa senkään vertaa kuin luonnossa), kevättä kuvastaa omenapuunkukat ja täytteestäkään ei tullut liian imelää.


Kehuina tuli ”Tosi hyvää, ei liian makeaa” ja useammalta kuin yhdeltä.


Pohjana 5 munan sokerikakkupohja. 

Kostutus vaniljamaidolla. 

Välissä raparperihilloa (omatekoista) ja toisessa välissä mansikka-raparperihilloa (omatekoista), lisäksi molemmissa väleissä

Vaniljavalkosuklaavaahto:
1 prk. vatkattavaa vaniljaa
1 rkl vaniljakreemiä
n.65 g valkosuklaata


Koristeet:
Kukat sokerimassaa Kinuskikissan "omenapuun kukat"-ohjeella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...